時不時就會掛住日本,跟住就會好想食日本野,呢間聽聞性價比幾高,有日做完yoga就過黎試下。食物種類勁多!我地叫左一款刺身盛($188)、有油甘魚、三文魚、甜蝦、赤身同帶子,每款都有兩片。刺身都幾新鮮,唔會好似啲放題店咁有陣雪味,我最滿意油甘魚同帶子,好鮮甜。叫左個海膽海鮮炒黃金飯($108),叫黃金飯既原因係有落左咸蛋黃。除左咸蛋黃,仲有蝦籽、魷魚、蟹柳等等配料,食落好惹味香口!另外仲叫左個安格斯牛小排壽喜燒($188)牛小排分量唔算少,仲跟一大碟配菜,入面有兩款菜、香菇同好似芋絲既粉條同兩隻日本大蛋。牛肉既雪花分佈都幾平均,淥得岩岩好既話食落都嫩滑,唔會好有根,同埋牛味都幾香濃。總結壽喜燒份量兩個人食足夠有餘,同埋食物質素都唔錯,算抵。整體幾滿意呢間餐廳,應該會再幫襯!

食物種類勁多!

另外仲叫左個安格斯牛小排壽喜燒($188)

整體幾滿意呢間餐廳,應該會再幫襯!