2021-10-20
冇乜邊間餐廳既樓底會好似佢咁高(露天除外),事關位於朗豪坊商場最高層,喺個出咗名嘅天幕下面,所以一啲壓迫感都冇,仲好lucky咁坐到嗰三個卡座其中一個~happy~個餐廳名已經話咗畀你知要點佢嘅Texas BBQ beef burger ($88),餡料一眼望得曬,簡單有煙肉、牛肉漢堡、芝士和一片生菜,雖然生菜帶來的crunchy感欠奉,但反而唔會令到個包好濕,亦都少咗種醬汁嘅重口味,可以好根本地食到牛肉香漢堡嘅濃烈牛肉味和煙肉嘅香脆再食食墨西哥夾餅($88),聽店員話點咗燒烤手撕豚肉做餡料,要軟皮,醬汁調配得剛剛好,唔會太濃太搶,有夠多豚肉,番茄salsa和生菜絲分量就一般甜品都係夾餅,香煎焦糖蘋果夾餅($58) 有啲似pancake, 但比較脆身,唔會好甜,不過原來入面有提子乾, 鍾唔鍾意有提子乾見仁見智,我就一般般啦,蘋果餡唔算好多好豐富,不過味道幾好