2021-06-11 1400 views
一去到問都無問就要我坐貴啲既茶王廳,話無分別,又話茶王廳吾洗搭枱,我話吾坐就自己搵位,但我真系好好奇,系疫情甘嚴重既時候,我兩個人坐張細枱都仲要搭枱?之後,我想交單嗌極都無人理,明明望到我,服務員都可以走左去,終於10點50分交左單,但到11點半都系得個排骨飯泥左!我系等緊個時,隔離枱啲人仲早過我來,但一直都無人幫距開茶,最後走左。我等左大半個鐘,忍吾住想揾個人追下單,我話等左半個鐘,我未講完距就一路行開一路講你等下啦!連我講咩都吾聽就甘走左,我都系第一次有甘優質既服務體驗!最後個飯我無掂過就走左!我想講尼間野入面啲人個個都好似辭咗職返埋個幾日就算既狀態返工,睇落去間野好似就快執笠,個個都吾願做甘!如果系甘不如快啲執好過啦!最差既經驗!

2021-06-11