🔹Cottage pie $79| 352kcal我一定係癡左線啦咁貴都買左😱但係望落真係好吸引😭我好耐無食過薯蓉了,同埋卡路里真係唔高!!!!!我企左喺到好耐最後都係買左🤣一開始以為薯蓉會好多,但其實下面全部都係肉醬~唔怕太多carbs~薯蓉🥔食落幾creamy,同埋啲紋路真係靚😍薯蓉本人無咩味,所以要配埋下面啲肉醬一齊食.肉醬入面有豬肉末,紅蘿蔔🥕同埋洋蔥.味道一啲都唔重,所以即使佢啲肉醬好多都唔會膩!食完之後一啲都唔會覺得heavy之外仲好有飽足感!但佢嘅缺點係真係太貴啦...想食多次都唔敢😭呢盒野好啱on diet嘅人食,可以滿足自己嘅口腹之欲又唔邪惡,不過味道當然淡啲啦始終佢係sell健康的.
🔹Cottage pie $79| 352kcal

Cottage  pie