(Non-member)
昨晚同gf 去左浜, 見佢$10蚊料理咪凡去下lor. d野份量少同唔係咁好食我係預左, 咪比多d $$lor, 點知今次真係貼錢買難受!!!先坐低左, d位唔窄, 唸住都ok,點知旁邊張枱d人剛走左,我見到個樓面掃左d野落地下, 我唸點解咁似大牌檔ge?全場最好食就係個雞翼, 但個虾天婦羅點解炸完上枱係濕ge?濕到好似浸過水咁lor.樓面d人好young, 都幾有生氣啦, 點知可能係太有活力關係,執蝶放蝶都好大力, 我個杯,鼓油蝶,自己個餐蝶都是崩的. 來食物的蝶多過一半都是崩的.餐廳內播住歌係好正常, 我都好鍾意, 但d樓面好心唔好跟住唱啦!重要大聲到d客似為有顛佬係度lor.最受氣的事要聽佢地d 有味對話, 笑佢個女同事,我肯定大半個場的客都聽到lor.好似受難咁.第一次上openrice 打感想就係咁....真係對不起, 但真係好想比人知道lor!!