2019-05-24 25 views
呢間西式酒吧我已經係第二次同朋友黎,覺得佢嘅格調好特別,所以再一次同朋友一齊光顧。呢度除咗飲酒之外亦都有得玩骰盎,但係呢度係非吸煙區,所以空氣清新冇人喺度食煙。我朋友叫咗一枝墨西哥嘅啤酒,叫Corona,飲用嘅時候先需要將個檸角,擺去邊一齊飲別有一番風味。未叫嘢食之前,枱上已有乾果提供,夠晒大兜。我朋友有啲口乾,所以都叫咗另外一杯自家製雞尾酒,呢杯雞尾酒都叫做古桑迪,成份係使用日本柚子同埋新鮮嘅紫蘇葉,口感夠晒清爽。飲用嘅時候亦都唔會有太強烈嘅酒味道,適合女士或者年輕一族Chill Chill就最適合。再配合埋其他小食,真係非常滿足。

再配合埋其他小食,真係非常滿足。
2019-05-22