呢排好忙,係要d comfort food安慰下自己🌝🤍試咗呢間burger,好有驚喜!餐廳係工業風,店員好貼心咁介紹期間限定嘅burger🥰下次想試花生醬burger🤍<鵝肝安格斯漢堡>超級推介!!!鵝肝好煎得香口,外層脆脆的😍安格斯牛肉好juicy,而且厚身💖再配芝士,係perfect match。值得一讚嘅係,個包係有煎到有少少脆身,好正!!<水牛城雞肉漢堡>雞扒好大塊呀!!!一d都唔乾身!幾中意個sauce,少少甜甜辣辣咁,好開胃,幾適合夏天食,芝士表層有少少火炙feel,好香口,食完好滿足!我地分別加咗薯格、洋蔥圈汽水set,薯格同洋蔥圈分量都比想像中多,抵食!洋蔥圈炸得剛剛好,炸粉又唔會過厚💯👌🏻

<鵝肝安格斯漢堡>

<水牛城雞肉漢堡>