2023-07-12 1178 views
因為個排好想食打冷野,就搵下油尖旺附近有邊間評價唔錯既,咁啱就揀左呢間試下,完全真實食評!個日星期五7點半左右到已經全場爆滿,等左大概20分鐘先有位。見好多都係街坊熟客,期待值提高🤩我地三個人瘋狂叫左6個餸,首先打冷必嗌蠔餅,外層炸衣酥脆,蠔仔大粒份量亦都ok,係水準之內👍🏻而另外滷水拼盤,有鵝腸、豬腸、腩肉、豬耳、紅腸幾款餸,滷水滷得唔算入味,有啲可惜,下次可能嗌返鵝肉會好啲…除左潮式野食之外,好驚喜係佢啲小炒都好夠味好好食,最高質係韭菜豬紅,唔粉無腥味之餘,個湯少少辣好惹味😋呢間小間係朗豪坊後面,位置方便,野食全部都好啱胃口,啱晒一班朋友黎飲酒吹水,推薦!

鼓椒炒大蜆
蠔餅
酥炸大腸
廈門炒米
韮菜豬紅
滷水拼盤
2023-04-14
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
鼓椒炒大蜆
蠔餅