2019-06-27
又係平日dayoff既日子🧡可以同朋友出去行街食飯。今日係荃灣千完行完街,經過見到咖啡灣既三眼仔飲品,即刻比佢吸引左入去食lunch!餐牌上去lunch set都幾抵,可以加$34要6隻雞翼!😍😍😍我點左魯肉飯拼雞扒,配左綠茶鮮奶(即係三眼仔樣既飲品)😍😍😍而我朋友就點左巴馬火腿溫泉蛋忌廉意粉!我杯野飲一到,即刻心心眼!好靚,又唔捨得飲。打哂卡影哂相就試飲lu!唔止樣得,味道都好不錯!綠茶並不苦!好想飲多杯🤤🤤🤤之後試左雞翼,佢有三款味道!我最鐘意玫瑰味😍好香好fresh😍份量好好,有三款味,每款兩隻,兩個人share試下就好夠😍然後到魯肉飯,雖然整得個味唔似台灣風,但有佢獨特既魯肉味道,好好食!而且雞扒煎得好香口,同個醬汁係分開。我好怕d醬汁同肉一齊黎,有時會太重味,佢呢個係分開上好好,可以比你自己點幾多醬汁都得😍滿足既一個lunch由三眼仔綠茶鮮奶開始🧡
滿足既一個lunch由三眼仔綠茶鮮奶開始🧡