2012-09-15
琴日補完習同朋友行去左女人街食晚飯 由於已經10點幾 所以d食店都唔算多人 本身諗住食日本野 但朋友話食過今次想試新野 咁就出事喇!入到去我地見有卡位執緊 同侍應講想坐果到 佢話留左位 ok咁無所謂 但我覺得奇怪十點幾仲有人訂位 點知我地坐低之後另外有客人就坐左 即係個侍應講大話啦!呢d都係小事 但佢d野認真唔掂 煎餃子22蚊4隻 哇比正常餃子細一半都算 話明煎個皮係軟既 根本落水焗熟就算 跟住上左冷烏冬 又話手打烏冬出名 好一般囉無特別 但已經叫全部之中最ok 但我既飛魚籽冷烏冬d飛魚籽好腥 最後黎左個黃金蝦 隻蝦已經好似手指公咁大 仲炸到乾到好似蝦乾咁 炸粉又厚 擺落口都唔知係咩 我唔明點解咁既質素都可以拎出黎比客食 真係唔好幫襯佢!服務又唔得 叫侍應落單唔該佢都黑面!