2017-08-31 482 views
非常之鍾意食潮州嘢, 香港都好難搵到一間正統潮州餐館. 所以呢間都唔錯. 都算幾就腳. 唔記得咗book位但係去到都唔使等太耐. 一入到去好多人所以有啲安慰, 多人代表好食haha煎蠔餅, 認真一句麻麻地. 好 soggy. 整得麻麻地好食, takeaway 返屋企要用焗爐焗嚟啲先好少少. 價錢就ok啦 所有地方都差唔多咁嘅價錢. 食落去非常咗好食 值得一試常之好食一定要order. 滾湯好大碗非常之足料!好多地方都冇青心丸色所以依家有我好開心不過材料不足. 清心丸很小, 有啲失望. 其實我特登嚟食清心軟所以唔開心冇料conclusion 潮州嘢嚟講算係咁值得一食. 我覺得好食過銅鑼灣嗰間潮州菜. 價錢都好合理. 有啲不好嘅支持就係有好多曱甴. 同埋我覺得啲樓面姐姐好好笑, 因為你知道佢哋係啱啱 做樓面. 有啲九唔搭八, 因為我想 打包 "豬肚湯", 蠔仔餅. 我叫佢可唔可以幫我 打包 佢攞咗1個外賣"盒"畀我.. 我唔知佢哋係咪唔識聽廣東話haha 外賣盒事件糾纏咗十五分鐘有啲好笑. 最後一位 長頭髮女士 快手地解決問題 haha

常之好食一定要order. 滾湯好大碗非常之足料
!

2017-08-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)