2015-12-06 43 views
琴日屋企人生日,去左食好耐無食過既日式放題,周圍「出名」既放題booking都full哂,結果揀左新開既瀛喜試下book左19:30,原本諗住好多人,結果上到去已經有張枱等緊我地~~一黎到,D待應就話比我地聽8位正價送活魚刺身同海膽刺身(後尾無海膽就改左做長腳蟹)一坐低,我地不斷剔剔剔,無論熟食或者魚生都選擇好多,老人家同小朋友都食得效率非常之快,上菜快,又唔會漏單或者比少左份量,抵讚值得推介系壽司,有好多種類而且味道特別!份量又唔會太大,一口一件家人好鐘意黑魚子三文魚壽司,話三文魚既油脂分佈好平均,而且同黑魚子好夾我就鐘意個柚子油甘魚壽司,柚子既味道好fresh 同少少wasabi辣辣地既味道就啱哂我啦仲有D手卷系即叫即做,不妨試一試熟食方面,我會推介食蒜片炒牛肉、燒羊架同芝麻雞翼飲品自助,凍飲大多系汽水、X汁先生同道X既支裝飲品;熱飲有菜蜜甜品既話竟然見到百福豆腐花同好耐無食既牛奶樂。。驚喜整體黎講,今次真系唔錯,值得去多次!!但係張枱比較細、D碟既裝飾又靚,好難放D食物
琴日屋企人生日,去左食好耐無食過既日式放題

效率非常之快,上菜快,又唔會漏單或者比少左份量,抵讚

仲有D手卷系即叫即做,不妨試一試

熟食方面,我會推介食蒜片炒牛肉、燒羊架同芝麻雞翼

甜品既話竟然見到百福豆腐花同好耐無食既牛奶樂。。驚喜

整體黎講,今次真系唔錯,值得去多次!!
但係張枱比較細、D碟既裝飾又靚,好難放D食物

長腳蟹+活魚刺身
黑魚子三文魚壽司+柚子油甘魚壽司
Other Info. : ^^建議前一日訂位比較安全,縮短等候時間。。雖然個場唔滿,但系好多人walk in入去食 ^^晚飯時段限時2小時 ^^有長者優惠
2015-12-05
Type of Meal