2018-06-01
午市放題! 好耐無試過,今日又熱又焗唔知食乜,去放題最好! 任飲任食,而呢度既放題有120分鐘,相當唔錯。一入餐廳看到有得圍住坐,幾有趣,第一次見燒肉餐廳有咁既設計其他都係卡位,坐得舒服。一條條抽油煙機,好震撼呢度都係用網但係粗身網旁邊有齊調味粉,燒汁,豉油唔少餐廳都轉左ipad落單,方便快捷又環保另外食物種類非常多,而且有寫明食物既份量。餐廳先俾左少量食物我地燒住先再慢慢點其他野食,so good前菜唔少得沙律,青瓜加蟹籽,入口清新爽口,好岩夏天食。雖然夏天都驚刺身易變壞,但三文魚同帶子既溫度都keep得唔錯,味道都唔錯,香夠甜。好鍾意餐廳既份量,一份只有半隻,即使唔鍾意食都只係食半份就ok。而且量少,可以食多幾款唔同既食物都得,唔會好快飽牛舌同雞翼唔錯,但牛舌唔洗燒太耐,燒太耐易乾之餘好易痴網五花腩最正,燒得岩岩好,點少少醬汁,入口又香又彈炸物都唔輸蝕海苔多春魚夠哂入味,除左多春魚夠甜,仲有滿滿既海苔香味,味道非常夾encore首選係青口,夠大件之餘加上芝士汁,燒起又香又多汁蒜蓉牛油煮蜆都唔贏蝕仲有鰻魚玉子放哂上網一獲熟蜆夠甜夠入味,而且蒜蓉牛油味超香,食落仲要無沙,正呀!!!榴
一入餐廳看到有得圍住坐,幾有趣,第一次見燒肉餐廳有咁既設計
其他都係卡位,坐得舒服。一條條抽油煙機,好震撼
呢度都係用網但係粗身網
旁邊有齊調味粉,燒汁,豉油
餐廳先俾左
少量食物我地燒住先再慢慢點其他野食,so good
前菜唔少得沙律,青瓜加蟹籽,入口清新爽口,好岩夏天食。
而且量少,可以食多幾款唔同既食物都得,唔會好快飽
牛舌同雞翼唔錯,但牛舌唔洗燒太耐,燒太耐易乾之餘好易痴網
五花腩最正,燒得岩岩好,點少少醬汁,入口又香又彈
炸物都唔輸蝕
蒜蓉牛油煮蜆都唔贏蝕
仲有鰻魚玉子
放哂上網一獲熟
蜆夠甜夠入味,而且蒜蓉牛油味超香,食落仲要無沙,正呀!!!
榴槤波同炸雪糕一定要食
榴槤波既榴槤味超香,真係好似食緊榴槤咁,配埋外皮夠煙韌,口感一流
炸雪糕幾好,但個人本身對抹茶一般
甜品既movenpick先係重點!!!!可惜每人只得一杯