之前好想試試,但一過了12:15pm就超多人。今次12:00pm去到,果然有位,立刻坐低睇睇餐牌。特然好想飲冬蔭功湯,可惜這裏沒有做湯的。可以選擇的只有沙律,小食,炒粉麵及甜品。因為唔太肚餓,所以叫了幾個小食share食。首先叫了雞沙嗲。好好味,有炭燒味,而雞肉都霖。跟住點了茄子虎蝦沙律,反而有驚喜,好特別!茄子是燒過再加上蝦和配菜,好新鮮,又小小辣,不錯!加上一個流心的溫泉蛋,好清新的沙律。我們再點了鴨肉生菜包,都幾辣,但十分嘢味,如果配白飯就會食好多碗飯。泰式凍檸茶都好好飲,好香嘅泰國茶味,加上半個大大的青檸,好解渴。我們專程到來,要為了食招牌椰子雪糕,這個真的好好味,就像泰國食的一樣。店員亦介紹我們食泰式奶茶雪糕,都幾特別!一人一個真的好飽!這間店比一般的泰國餐廳少了很多選擇,可能因為主打是飲嘢的地方,所以不用賣太多種類的食物。