2025-04-15 133 views
@toppotasia📍一鼎‧台式火鍋 (將軍澳中心)唐德街9號將軍澳中心1樓130-132號舖澳洲200日穀飼牛吃到飽套餐 (90分鐘) $329/人趁住呢幾日涼番小小,同女朋友再打個邊爐先🤣呢日收工經過將軍澳中心,見到呢間新開嘅餐廳,於是就入去試吓😋呢間餐廳食一人一鍋🥘咁就可以揀自己嘅湯底之餘,又唔怕好似鴛鴦鍋咁會彈到隔離🤣我揀咗紅燒火牛🔥🐮微辣得黎又有台式牛肉麵嘅甜味😋而女朋友就揀咗蕃客為主🍅非常濃郁嘅蕃茄味🤤平時食開兩三個鐘嘅任食火鍋,本身諗住個半鐘會好趕、會食唔切🤧但要讚呢間餐廳上菜超快😆啲食材喺落單後唔夠一分鐘就黎到😝除咗有得瘋狂食牛🐂羊🐏豚肉🐖之外,仲有唔少台灣小食🍡,打邊爐之餘仲過到去台灣夜市食小食嘅癮😋😋而且呢間餐廳仲可以免費任叫台式手搖飲品🧋我同女朋友都各自叫咗兩杯野飲🤤🤤#bunnytummy_新界#bunnytummy_將軍澳#bunnytummy_火鍋#toppotasia #一鼎台式火鍋 #火鍋放題 #吃到飽套餐 #飲到爽茶飲#將軍澳 #將軍澳中心 #將軍澳美食 #火鍋 #打邊爐 #放題 #任食 #茶飲#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfood
@toppotasia

📍一鼎‧台式火鍋 (將軍澳中心)
唐德街9號將軍澳中心1樓130-132號舖

澳洲200日穀飼牛吃到飽套餐 (90分鐘) $329/人

#bunnytummy_新界
#bunnytummy_將軍澳
#bunnytummy_火鍋
#香港foodie #食好西 #香港美食 #hkfoodblogger
#hkfoodie #hkig #香港好去處 #拍拖好去處