2019-08-30 408 views
今日去黃埔行街食飯。因為shopping買好多,見到呢間餐廳價錢實惠就揀左佢來醫肚。我地叫左兩個晚市套餐。第一個係《法式燒童子雞》,配黑椒汁,跟沙律,餐飲,餐包 $88。 童子雞燒得唔錯。個雞皮燒得好脆。成隻雞好大份,一個人絕對食唔晒,抵食之選!個沙律係蘋果薯仔青瓜沙律,都好大份,味道正常不過不失。餐飲叫熱檸茶。茶味十分香濃,食咁多要飲返杯熱檸茶消消濟。《蒜蓉牛仔骨》,白飯,餐湯,餐飲 $84。牛仔骨醃的幾入味。蒜香味道重, 適合重口味的食肉獸!配埋白飯一齊食味道剛剛好。餐湯我叫中湯, 係青紅蘿蔔豬骨湯。材料十足,味道不錯。餐飲叫了熱檸水, 味道OK正常的。呢度係傳統茶餐廳,除主食仲有跟餐湯餐包餐飲,分量十足,係醫肚的好選擇!

我地叫左兩個晚市套餐。

《蒜蓉牛仔骨》,白飯,餐湯,餐飲 $84。

2019-08-14