2017-04-26 2725 views
上次係太子食過一次倫哥覺得好好食之後,  今次決定搵埋一大班朋友去, 順便同朋友farewell!!觀塘店較大又比較多圓台, 仲可以有房添(房間最低消費3000元,最多容納14人,需落500元訂金)最近倫哥仲玩埋直播抽獎, 依家生日正日或前後1日黎有“足金金牌”. 真係又食又拎, 可惜我地無人生日~哈哈哈! 不過, 朋友就抽到個安慰獎下次黎用.海鮮任食放題包左鮑魚, 同蒸海鮮, 大大隻好入味!跟住就開始食雞煲, 吾完吾夠同事仲問你要吾要加雞, 吾駛我地就開始打邊爐啦!!今次就擇左個蟹鍋, 係原隻甘上既蟹鍋(+30)~因為我地10人甘就有2個鍋.重點黎啦............................就係海鮮拼盤, 依到係10人份量, 黎既時候我地真係哇哇聲~手切肥牛都好好食!!!但每人只有一碟, 再加就要+$38.丸就係沙拉丸, 墨汁丸都好好食, 任叫除左聖子, 貝款同帶子其他都可以免費再叫. 但因為我地太足料既關係, 食吾哂,所以無再叫~今晚真係好滿足, 食得好飽又好美~

海鮮任食放題包左鮑魚, 同蒸海鮮, 大大隻好入味!

蟹鍋
手切肥牛都好好食!!!但每人只有一碟, 再加就要+$38.

丸就係沙拉丸, 墨汁丸都好好食, 任叫

今晚真係好滿足, 食得好飽又好美~
Other Info. : 係whatapps同店員訂位嫁. 記得訂位呀~
2017-04-20
$300 (Dinner)
蟹鍋