幾年前係兆萬食過一次放題,質素太差搞到我對兆萬上面果D放題有陰影。最近經常見到兆萬電梯食飯時間經常大排長龍,決定比多一次機會試試佢。 一出電梯,已經聞到陣香味,已經有預感今次唔會中伏架啦。好多人排隊等位,好在我地都算夜食飯,等左一陣已經有位。 入座每台送一個火鍋,我地揀左壽喜燒。個湯底好正,入面D肥牛好滑,煮左好耐都唔韌。 見餐牌大推磯燒,叫左份牛肉粒和蟹膏。牛肉粒真心正,同牛角果D質素一樣,蟹膏好特別,煮熟之後再加飯同魚子一齊食。 再黎係重頭戲魚生,個厚切三文魚一流,好新鮮。每樣刺身我地都叫左,無一樣係伏👍🏻👍🏻👍🏻我地再額外叫左兩隻生蠔,質素都係好好。 食左個火鍋和一大碟魚生,我和朋友已經無晒戰鬥力😂真係好好味,下次會再黎試多D熟食。