初四係時代廣場睇完戲,諗住周圍食肆都多人,所以想試下係附近橫街搵食一直都知耀華街好多野食,原本想去有兩間初四都未開,黎左呢度,點知有大驚喜!餐廳裝潢具心思,碟好靚,隻隻都唔同,紙巾印有美金。一入黎未上菜都忍唔住相機食先。兩個人點了忌廉芝士龍蝦意大利飯同燒豬仔骨。初時以為龍蝦飯得龍蝦碎肉,點知係半隻上! 龍蝦肉意外地有味,雖然有點乾身。以為有左半隻飯就咁撈芝士,點知飯裏面仲有龍蝦肉喎! 雙重味覺享受。以意大利飯黎講,份量非常夠! (168蚊)跟住到豬仔骨,有五隻,似係脾肉。好juicy, 燒得又香,加埋好滿既蛋黃醬,兩者好夾! (288蚊)餐廳本身有甜品menu, 但我估員工見我地無意欲再叫,主動送埋甜品添! (印象中好少地方本身有甜品menu但又會送埋播~成晚服務都好好,不停斟水埋單計埋加一都係每人250,以質素份量環境服務黎講,絕對合理,值得推介!

餐廳裝潢具心思,碟好靚,隻隻都唔同,紙巾印有美金。

成晚服務都好好,不停斟水