2006-11-12 18 views
食完彩虹甜品,見到萬利,想起各位網友的評語,飽飽地都入去一試。叫左5蚊腸粉,一碗碗仔翅。腸粉比下面某網友那碟靚好多倍,好難想像是同一間店的出品。我那碟加左芝麻,但面一層的腸粉都好晶瑩,好滑,一D都唔粉。係有水準的腸粉,好食過一般酒樓的。碗仔翅更是欣賞,稀稠度適中,個獻打得好好。未食之前特登"畢"起倒下幾次,係完全無一舊舊啫喱,又唔會太稀太杰,非常好。味道好好唔洗再調味,肉絲又夠絲狀,唔係一舊大一舊碎咁。見到好多人食車仔麵,但太飽了,下次再試。清潔方面真係要檢討,已有D秋涼,仲有蚊滋仔。碗仔翅盛得太求其,成個碗邊都係漏晒。

見到好多人食車仔麵,但太飽了,下次再試。