今日無論係精神上還是肉體上都好滿足 放工就同左我個老友鬼鬼去佢個球會到打波 之後因爲我地知道由台灣遠道而來香港嘅馬辣火鍋21:30後每位只需$138 咁底咁出名緊係要試試佢 (當然因爲做完運動先再食冇咁內疚所以好滿足哈哈)一入到去 21:30仲有好多人食緊 環境都好整潔同光猛 我地一坐底就填張紙揀左麻辣湯底(一辣招) 同埋胡椒豬肚湯 叫埋牛梅花同牛小塊個人認為兩個湯底都好味! 值得推介-湯底:麻辣湯底有辣招同幾舊大舊嘅豬紅 一開始唔辣 但愈食愈有味道 麻同辣慢慢滲入口中 而個胡椒豬肚湯好香 如果你想要清少少嘅湯底依個唔錯胡椒味幾特出 有豬肚同蘿蔔係湯底 蘿蔔到最後"林"哂入哂味 要食埋佢-肉類:牛小塊比較肥(左) 而牛梅花比較有牛味 冇咁肥(右) (店鋪好細心 佢選單上左邊的顏色同店上的顏色相附 你唔會食完唔知自己食左咩)-飲品:佢有個雪櫃裏面有好多選擇 例如啤酒 忌廉 烏龍茶 如果想飲返打邊爐會飲嘅野例如橙汁 竹庶馬'睇'水 都有 任君選擇-食物:除左牛/豬 個啲要係選單到揀之外 其他都要出去自己攞 食幾多攞幾多 佢都幾多野食 基本打邊爐料有齊 腸仔 丸 菜 餃 響鈴... 不過佢啲

一入到去 21:30仲有好多人食緊

個人認為兩個湯底都好味! 值得推介
-湯底:

-肉類:

-飲品:

-食物:

除左牛/豬 個啲要係選單到揀之外 其他都要出去自己攞 食幾多攞幾多 佢都幾多野食 基本打邊爐料有齊 腸仔 丸 菜 餃 響鈴... 不過佢啲魚皮有啲碎 不過味道都唔錯 而且佢有紅薯粉 放落個麻辣湯到簡直係一流!

甜品:

佢有dryers 雪糕 有個雪櫃裝住啲奶凍同水果 不過最吸引我都係即叫即整嘅甜品 有bread pudding 燉蛋白 同埋個香蕉pan cake(皮薄而且有淡淡嘅甜味 加上中間嘅香蕉 係一個好嘅甜品作為一餐嘅終結)

What a happy night yeah!

$152 (Last Night Supper)