已經食過好多次,無意中試過一次叫food panda外賣,覺得好好味,再以再Encore左幾次,忍唔住要寫個食評美式熱狗🌭️其實個名改錯左,應該係港式熱狗至真,但個包好軟熟,暖暖地,夾埋生菜青瓜沙律醬熱狗腸,簡簡單單已經好好味蕃茄肉碎/牛肉通👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢個蕃茄汁好甜好好味,用嚟撈通粉/麵都好正,呢個係我地最愛咖哩牛腩飯🍛係其中一個招牌飯,真係好正,第一次食已經覺得好好味,個汁辣度同味道都啱啱好,牛腩比例適中,都夠淋同入味,連d薯仔都好正,我地成日食芝士汁肥牛撈麵🍝佢個芝士汁做得好好味,唔會好漿,好食過尖沙咀個x記好多,肥牛唔多筋,仲有d洋蔥、蘑菇片,好有誠意薯條🍟港式炸薯條,送到嚟仲熱辣辣,新鮮好味暫時試過係咁多,唯一覺得普通嘅係多士,塊包好硬又唔夠牛油,可能外賣凍左又爭d,自己烘好食好多,可以試其他包好鍾意呢間餐廳嘅食物,係平民美食,希望繼續keep住水準,我會多多幫襯~

美式熱狗🌭️

蕃茄肉碎/牛肉通👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
佢個蕃茄汁好甜好好味,用嚟撈通粉/麵都好正,呢個係我地最愛

咖哩牛腩飯🍛

芝士汁肥牛撈麵🍝

薯條🍟
港式炸薯條,送到嚟仲熱辣辣,新鮮好味

Delivery
  • 咖哩牛腩飯