2023-01-06 996 views
Dough Bros Pizza & Doughnuts 🍩📍將軍澳唐俊街23號MONTEREY Place地下G18A號♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎終於有機會食到呢間人氣既pizza 冬甩店啦🍩🍕。主打手工酸種Pizza 同埋邪惡爆漿冬甩😍,真係聽到都想食呀🤤。不過,可惜小編去既當日,收銀店員態度麻麻地,可能實在太多人啦😮‍💨,服務方面就仍需有待改善。🌟 The Carbonara Garlic & Herb Dip $168個pizza 同平時食開既係唔同, 個底係薄批,但食落口又唔會太硬,而且仲有我最愛既芝士😝🧀, 好味道呀。🌟 Triple (3pcs) $98點左 士多啤梨🍓、奶黃 同埋朱古力🍫口味🙈,不過我覺得都係朱古力最好味😋,咬落口有爆漿既口感🤣,超邪惡。不過士多啤梨味就好似酸左少少🤏。整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣︎♣

🌟 Triple (3pcs) $98

整體推介指數:❤️❤️❤️🤍🤍