2017-06-09 57 views
早排去兆萬食放題,睇到下面有好多人派傳單,見呢間好似幾多野食就揀左呢間八幡屋。一入到去環境都幾乾淨,望落都幾寬敞,唔洗同人搭枱,可以一次過嗌多啲野食都無所謂。一打開個menu真係好多野揀,先講下啲前菜,淨係湯都有好多款,中西日式既湯都有,沙律都有三,四款,味道唔錯,好易入口。魚生有好款,有成十種,食落幾新鮮,我地寫既數量都有俾啱。三文魚同希靈魚都好鮮甜,一啲都唔腥。之後我地試左熟食,羊架既size啱啱好,足料得黎又唔會太大件,唔洗食完之後又撐左半個胃,食唔到其他野味道方面都啱啱好,唔太咸又唔太羶。啲燒物全部都細細件,牛舌,雞軟骨啲份量唔太多,雖然有少少咸但雞軟骨都好脆好爽口,所以之後我地又再嗌多左幾份。之後我地試試下就見到有張升級既menu,只係加幾十蚊就食到,仲要試到生蠔同油甘魚刺身!所以就升級左!我地試哂所有升級menu既食物,有和牛,金目鯛壽司,個和牛壽司好生,啱哂我地兩個啲口味,因為生既牛先覺得佢地好fresh好新鮮!之後食左油甘魚刺身,同其他放題食既完全唔同,呢個鮮味好多同幾有油香味!忍唔住追加左幾次!仲有啲生蠔都好高質好大隻仲好新鮮同好甜,唔係嗰種好重海水味既生蠔!值得推介

我地試哂所有升級menu既食物,有和牛,金目鯛壽司,個和牛壽司好生,啱哂我地兩個啲口味,因為生既牛先覺得佢地好fresh好新鮮!之後食左油甘魚刺身,同其他放題食既完全唔同,呢個鮮味好多同幾有油香味!忍唔住追加左幾次!仲有啲生蠔都好高質好大隻仲好新鮮同好甜,唔係嗰種好重海水味既生蠔!值得推介,大家有興趣,而又食完普通菜色都唔夠的話不防試下追加呢個升級menu!

呢間放題啲飲品都有好多選擇,除左有平日大家認識既各款汽水之外,仲有韓國既飲品,如果食左一排,覺得有啲飽都可以飲茶消消濟。

我地食到咁上下之後就食甜品。我地試左心太軟,布丁同奶凍,個心太軟雖然不太流心但佢好重朱古力味,又係細細件,唔怕嗌左食唔哂,仲可以試埋其他款!

總括而言,呢間八幡屋放題好食又價錢大眾化,值得推介!