2019-06-15 305 views
最近為食家極易覺得肚餓同好想食野,一於約朋友去食放題,放縱一下自己。今次選了未去過嘅銅鑼灣極尚大喜屋,一入去睇到有間大房嘅設計,自成一角!好啱一大班人一齊去!坐低之後,當然馬上叫野食!原來係唔洗再用落單紙,用電話就可以直接落單,落完又可以再睇返有無野未叫/叫多左!好方便同埋環保!抵讚!!雖然而家開始少食左刺身,但極尚大喜屋仲有好多唔同種類嘅野食!酸菜魚:夠酸夠辣,好味道!好多魚,大豆芽,酸菜!花膠都好正,一人一份,補充下骨膠原!!燒鰻魚:最鐘意食燒鰻魚,食左好多!肥美香口!燒左口魚裙邊:好味,有油香唔少得為食家最鐘意食嘅燒菠蘿:呢度嘅菠蘿特別香甜!當然要encore!新鮮出爐葡撻仔,好Q~海膽手卷,一次掃買幾個無難度!黃金蝦!好香蛋黃味!呢個出面少有架!記得試!食食下又去到食甜品環節,叫左季節限定嘅哈根大師~仲有多款雪糕雪條任大家食,個玄米茶雪糕都好好味!仲有木瓜雪耳糖水膽蕃薯糖水!我都食左兩碗!榴蓮炸彈波波!流心榴蓮!勁香滑!同朋友暴食完一晚!個個都食到好飽好滿足!!

酸菜魚:夠酸夠辣,好味道!好多魚,大豆芽,酸菜!

花膠都好正,一人一份,補充下骨膠原!!

燒鰻魚:最鐘意食燒鰻魚,食左好多!肥美香口!

燒左口魚裙邊:好味,有油香

唔少得為食家最鐘意食嘅燒菠蘿:呢度嘅菠蘿特別香甜!
當然要encore!
新鮮出爐葡撻仔,好Q~
海膽手卷,一次掃買幾個無難度!
黃金蝦!好香蛋黃味!呢個出面少有架!記得試!

榴蓮炸彈波波!
流心榴蓮!勁香滑!

同朋友暴食完一晚!個個都食到好飽好滿足!!