2019-01-07 840 views
黃大仙區真係勁多車仔面,聽人講呢間兩三碗好好味,今日lunch就黎會一會佢喇,因為貪佢帶狗仔可以坐門口位呢間車仔面吾係個種可以比你睇住d餸點個隻,而係比紙你圈左,佢攞出黎比你個種因為早餐午餐一次過食,所以我叫左4餸面加凍檸茶。。。埋單53蚊。。。。其實有點小貴喇。。。。附近鳳凰村3餸加凍飲先係36蚊今次我試左粗面,辣汁,多蔥 , 招牌豬頸肉,韮菜餃,豉油王雞腳,魷魚so ,凍檸茶粗面就正常既, 辣汁就吾太辣, 豬頸肉幾好味,有咬口。。。。但韮菜餃就吾多ok...好大陣雪藏豬肉既味, 雞腳吾多夠淋喇.....魷魚so 就ok爽口既凍檸茶有點差。。。冇咩茶味整體黎講食第有80分喇,但街坊地區黎講係貴既
凍檸茶有點差。。。冇咩茶味
整體黎講食第有80分喇,但街坊地區黎講係貴既

2019-01-05
$53 (Lunch)