2008-06-09 18 views
我在灣仔工作.早得知這雞扒好勁.,,,但每次都好多人.後來看了阿so後.講到靠得住...一直等機會去食...睇下有咩咁勁.而為自己好叻仔.下午三點單刀到一定冇衰.點知都人山人海.要等位等幾分鍾後有位了先來一個招牌榮式雞扒飯加可樂咩藕餅小吃一食不得了.講唔到野呀..一口氣食晒先講.雞扒小小黑糊椒烤到有肉汁勁雞扒我食得多.做得咁好的雞扒我幾十歲人第一次正.藕餅都好好食,不過原來d藕餅要用魚路醋仲好食.因為多得一個樣似叫榮哥的人教我正.阿so妳好野.在金鐘.灣仔區用三至四十元食一個唔餐唔貴到到都要..但要有好水準就無啦.直得一講最正的就是 d 炸菜同蔥豉油令我食晒成鍱飯. 唔講唔知呀!原來雞扒同可樂先係天生一對,,辣辣地再飲一口,,,由心口一氣流直上大家知我講咩啦嘻嘻!!!!!!得知他在銅鑼灣有分店,做到晚上9時.一定要同家人去食先得!!!!!!
我在灣仔工作.早得知這雞扒好勁.,,,但每次都好多人.
後來看了阿so後.講到靠得住
...一直等機會去食...睇下有咩咁勁.而為自己好叻仔
.下午三點單刀到一定冇衰.點知都人山人海.要等位
等幾分鍾後有位了
先來一個招牌榮式雞扒飯加可樂咩藕餅小吃
一食不得了.講唔到野呀..
一口氣食晒先講.雞扒小小黑糊椒烤到有肉汁勁

$40 (Lunch)