2022-11-30 25 views
今晚食咗呢間鮪世市場,店面唔算話好大,主打係吧枱,但一啲都唔覺得迫👍🏻店員安排我地坐吧枱,前面可以見到師傅整壽司🤗呢度嘅壽司🍣每款都相當出色,鮮味十足,而且好有份量,絕對抵食!加上款式都多,食得好開心😁特別推薦👇🏻特選本鮪魚壽司盛:超級正!大拖完全入口即化,啲油脂勁香!赤身完全無根,魚腩軍艦係鮮甜架❤️北海道炸甜蝦:酥脆到不得了😳佐酒真係一流👍🏻鮪世海鮮丼:必點呢!入面啲海鮮多到數唔晒,有海膽,魚子,赤蝦,八爪魚,赤貝,北寄貝,三文魚腩,佐口魚,劍魚等,今日係我第一次食丼飯係食完飯都未食晒啲刺身🥳下次一定要再食🥰另外我哋仲叫左不同嘅壽司,每款都好好味😋真係要再encore!!!

特別推薦👇🏻

北海道炸甜蝦:酥脆到不得了😳佐酒真係一流👍🏻

另外我哋仲叫左不同嘅壽司,每款都好好味😋

真係要再encore!!!
2022-11-28
Type of Meal