(Non-member)
2008-01-26 3 views
上次見到有網友勁讚, 今晚與三五知己諗住到此歡聚一下啦!先叫o左d刺身, 得o個幾款, 實在太少款喇!! 新鮮程度都還可以啦~ 不過唔知點解d味道好淡, 冇鮮味可言.海膽手卷, 海膽量少, 而且鮮度一般啦, d飯太濕太實.各款天婦羅, 好勁多油, 但係夠熱夠脆!牛肉火鍋, 暖囉, 唔夠熱..吞拿魚南瓜沙律, 幾特別, 味道不俗~鹽燒鯖魚, 皮脆肉鮮!! 好!!燒三文魚扒, 乾.蟹粥, 微暖, 完全同熱沾不上邊, 味道--好失望.辣味炒蜆, 味道很好, 也夠熱!! 燒五花肉, 面的一層鹽超勁咸!! XC==薄燒牛肉&牛舌, OK喎! 不過油o左d.炸香蕉, 燒菠蘿, ok啦~芝麻布甸, 成場最好食呢個!酒的選擇太少, order完食物來得快, 不過成日漏單, 唔叫佢唔識加茶. 臨尾我想追佢落o左單未來的食物時又成日扮見我唔到, 要我走埋去叫佢. 追完佢都要等好耐, 埋o左單先到. 食物質素同環境服務都好一般啦, 不過好處係時間夠長可以一班朋友坐低傾下偈, 唔駛食得好趕咁囉!!
上次見到有網友勁讚, 今晚與三五知己諗住到此歡聚一下啦!

海膽手卷, 海膽量少, 而且鮮度一般啦, d飯太濕太實.

各款天婦羅, 好勁多油, 但係夠熱夠脆!

牛肉火鍋, 暖囉, 唔夠熱..

吞拿魚南瓜沙律, 幾特別, 味道不俗~

鹽燒鯖魚, 皮脆肉鮮!! 好!!

燒三文魚扒, 乾.

蟹粥, 微暖, 完全同熱沾不上邊, 味道--好失望.

辣味炒蜆, 味道很好, 也夠熱!!

燒五花肉, 面的一層鹽超勁咸!! XC==

薄燒牛肉&牛舌, OK喎! 不過油o左d.

炸香蕉, 燒菠蘿, ok啦~

芝麻布甸, 成場最好食呢個!