海鮮拼盤整體都算新鮮,令我想一吃再吃的是
蝦蝦蝦~本身隻蝦都算大隻,燒完之後,吃起來肉質飽滿紮實,甜甜地,好juicy~
肉類選擇頗多,牛、豬、雞都有。我首推和牛拼盤,肉質鮮嫩,燒時亦都不會黏烤網。燒完放岩鹽上邊,食起來更加突出肉味。

熟食方面,我首推係豬骨濃湯稻庭鳥冬,烏冬食起來好滑,豬骨湯底都濃味,我一口氣食咗兩碗,同行朋友吃咗地獄烏冬,我試咗少少,湯底好香,鍾意食辣既一定鍾意(真係一啲都唔誇張喔!)除咗烏冬,仲有好多唔同既熟食,芝士年糕、小丸子都好好味。清酒煮蜆都唔錯,蜆肉鮮甜,食落有淡淡清酒味。

除咗燒肉,刺身都唔錯。刺身有三文魚、希靈魚、北寄貝、帶子等等,選擇算多,味道新鮮,我最鍾意甜蝦,食落真係甜甜地,好味道!刺身份量合宜,屬於一口刺身。我係女仔都幾鍾意呢種份量,男仔就可以增加數量,反正任食,想食幾多就幾多!

蔬菜方面選擇都合理(洋蔥、雞脾菇、三色椒、南瓜.....),我地燒咗菠蘿、甜薯、栗米、茄子、菇。菠蘿、甜薯、栗米都甜。菇燒完後,軟淋淋,咬起來都有汁,加少少海鹽食覺得幾好味。

女仔就係無論幾飽都會預留一個位置俾甜品
餐廳既甜品係哈根大師仔,有幾款味道可以選擇,吃完後成個感覺好滿足。

餐廳係用平板落單,想食咩可以自己慢慢選擇,上菜速度相當快。一確定下單,幾分鐘內已經上到,部分食物可能再快啲,呢個非常抵讚。另外,餐廳職員都好貼心,時不時都過來望望我地,見到差不多就幫我地換烤網(偷偷地影,哈哈)、吃完都有適時遞上濕紙巾,服務態度唔錯!整體來講環境舒適,食物質素唔錯,燒肉放題來講算平,值得再食!!!!!!!