2020-05-15
見網上好多好評, 所以去試下。一行6人, 但只有一個細爐, 而且好細!!!!!!個爐同2人枱一樣size!!!坐底後無耐就有薯條,芝士同沙律上, 沙律唔新鮮, 不過唔係主角無所謂。等左10分鐘黎左2盆肉, 有幾款肉, 但無邊款係特別出色只有有梨汁果款五花肉比較好食少少, 但其他真係麻麻 海鮮都好一般, 唔知點解有咁多好評。用餐時間係90分鐘, 但店員去到半個鐘既時候提左幾次仲有幾耐時間 (30分鐘提一次, 15分鐘再提一次, 6分鐘仲提多次!!!), 搞到我地食得好無癮, 好似係咁俾人催走咁。最大問題係個爐根本太細, 我地6個人用一個爐 放得好少野, 食得好唔夠喉, 都燒唔到D咩, 無人覺得滿足, 好L失望。