常算方便,但係係酒吧來的。我之前應該BOOK左位, 但佢又冇BOOK到, 不過都比我們入去, 結果星期6的下午, 坐了2小時多都是只有2台, 包括了我們。
MENU
朋友先到, 所以SEND了個MENU比我們看看。

話可以CHOOSE 10樣, 但唔可以重覆, 甘都好像幾OK。
食物
甘我同F小姐CHOOSE了10樣東西, 要了個貴的BELGIUM COFFEE。
BELGIUM COFFEE

Belgium Royal Coffee Maker 都幾得意, Coffee 味道OK, 不過問員工呢個壺的名堂, 佢又講唔出。
其實網上找一找都知道呢個係咩來的....我都係度整個REFERENCE 先:
TEA SET :(
之後我們落了ORDER, 過左一陣..就來到了。

來到只有真的只10小件......個COUPON 係FOR 2人, 原本以為係10樣每人2件, 點知係每人5件, 仲要好細。 真的太失望。
而且, 仲要ORDER左的野, 又錯又漏, 原本想食佢個SCONE, 佢冇來, 但比左第2樣唔知係咩。不過ORDER另外一SET的朋友們話唔好食, 好像放過夜, 唔鬆又林。所以都沒有叫佢轉番。
其他食物不過不失, 不過真的唔係好夠囉.....同上次銅鑼灣某一間樓上TEA SET 差好遠。
LUNCH SET :(
其中一位朋友M小姐不是來食TEA, 所以ORDER左個LUNCH SET, 我見個TEASET都唔係好夠, 所以ORDER番個LUNCH SET 4人SHARE。
但我問佢拿個LUNCH SET MENU時, M小姐說佢之前已經問左, 係有好多CHOICE, 不過個日剩係的肉眼扒。其他CHOICE 係度都係得個「寫」字, 係沒有得供應。
湯:
甘我味唔看, 照ORDER LUNCH SET, 突然M小姐記起係應該有SALAD, 就問佢地
店員說:「係SALAD OR SOUP。」
但M小姐說:「落ORDER時, 你們沒有問我, 就給了SOUP。」
店員就「裝作地」問: 「甘你要SALAD定SOUP?」
M小姐說:「我已經飲左了。(因為扒都食到一半。)」
而我剛剛下ORDER時都沒有問我, 但SOUP都已經上了。我試了一口, 好濃洋蔥味, 不過整個湯就沒有什麼味道。
扒:

就賣相好好都幾好味。又厚, 仲好豐富。不過係薯蓉, 而唔係MENU上的甜薯, 味道倒于錯。
甜品:

朱古力蛋糕, 不過不失啦。
學M小姐話, 根本係想用TEASET 叫你ORDER LUNCH SET。
好在個LUNCH SET的扒都OK 好食, 唔係對面有間出名食ALL DAY BREADFAST的店, 佢點同人「磡」。不過團購會試試, 下次自己來就不用了。