之前呢幢野意大利菜執咗、很失望、呢間前身嘅超級正宗墨西哥菜、真係唔係太識欣賞、竟然又改咗名、又好似加左少少西餐嘅元素、出返呢個龍蝦意大利麵!因為太好食啦⋯⋯呢排見自己瘦左、梗係要比自己一個獎勵啦⋯⋯真係真係無得輸、自家製意大利麵口感彈牙!一食就知係新鮮龍蝦煮嘅、龍蝦肉煮到啱啱好!如果鍾意食龍蝦味嘅嘢真係好好味一定要必試!整牛扒唔係一件好難嘅事、最緊要夠牛靚!得咗!呢個係好味在佢個包好正、類似lawry’s 個包、如果可以大返少少就好啦!因為真係好好味😋😋😋😋😋之前從來冇喺呢度飲過咖啡、今日中午覺得好眼瞓就叫咗杯啦⋯⋯點知出奇地好飲、嗰個奶泡係好creamy!!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好奈冇試過喺餐廳飲到咁好味嘅咖啡!食完呢一餐簡直充滿正能量啊⋯⋯

就好啦!因為真係好好味😋😋😋😋😋

好奈冇試過喺餐廳飲到咁好味嘅咖啡!
食完呢一餐簡直充滿正能量啊⋯⋯