2022-11-22 17 views
上星期行過比陣燒烤味吸引住,望落乾淨企理,忍唔住食返串▪️紫蘇無骨雞中翼掃街唔想食到咁論盡,冇骨嘅雞翼啱晒我。獨特嘅紫蘇香味,仲要啖啖肉,食落嫩口多汁▪️牛肉串肉質比較軟腍,唔硬▪️免治雞肉串配日本蛋雞蛋另外有個盒裝起,方便外賣撈雞蛋汁。免治雞肉串外皮燒到香脆,肉汁多!///太子一向有好多地道嘅嘢食,而呢間新開串燒店,除咗即叫即燒,仲主打外賣。睇住世界盃飲啤酒食串燒,好fit ➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰💓回頭指數: 4 / 5 (5分滿分)📍店名: 焼き鳥。来🧭地址: 太子大南街57號地舖#串燒#Foodie#HKfood#HongKong#foodblog#燒肉#Cafe#美食推薦#美食日記#美食攝影#香港美食地圖
上星期行過比陣燒烤味吸引住,望落乾淨企理,忍唔住食返串

▪️紫蘇無骨雞中翼

▪️牛肉串
肉質比較軟腍,唔硬

▪️免治雞肉串配日本蛋

➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
💓回頭指數: 4 / 5 (5分滿分)
📍店名: 焼き鳥。来
🧭地址: 太子大南街57號地舖

TakeAway