本來諗住過海去尖沙咀喜來稀肉, 店知比我發現完來灣仔剛開左間分店 一入去, Annyeonghasaeyo~, 嘩~, 真係好大, 坐得好舒服, D待應好有體, 間餐廳好多韓國待應, 我同friends一邊燒一邊聽住D待應哥哥姐姐走來走去講韓文, 好有去左韓國既feel, 好有趣。 我地8個人點左2個牛Set另加2個護心肉同2個五花肉, D肉真係好juicy好香好正。 嘩, 有我地鐘意既Soju mix Beer Tower! 大大支既開party咁, D人望住唒。 哈哈我同我D friends都算食得多韓燒, 雖然間間D韓燒各有千秋, 就算一樣咁好食, 我再食韓燒一定Book灣仔喜來稀肉, 就因為鐘意佢大同D坐位好舒服, 旁邊其它食緊既人又影響唔我地, 小弟真心向大家介紹灣仔喜來稀肉, 食完之後, 各位就明我想表達D咩。 這種餐廳係香港我諗除左D真係好高級果D咩VIP咩Membership Only既餐廳外真係好難搵到! 重要係韓燒! 正!

一入去,
Annyeonghasaeyo~,

大大支既開party咁, D人望住唒。 哈哈