2021-01-20
🏠Between☕️ 《中環》老遠黎到大館呢間打卡熱點cafe 去到嚇一嚇 超級無敵爆多人 要等N咁多張枱 不過好在可以留低電話 唔洗企係度等🤪 最終等左差不多個半鐘...🤮🍓士多啤梨三文治($68)入面係Cream cheese 士多啤梨好酸 個包應該係普通嘉頓麵包比較粗鞋唔夠軟熟 性格比低 但樣靚要叫黎打卡🤪🤣🏠Between☕️ 《中環》🍊蜜柑三文治($68)入面係吉士醬 蜜柑幾甜 比士多啤梨好食食晒成件都幾膩又肥仔下🥴北海道海膽偏意粉·紫蘇葉·海苔🍝($258)海膽份量都算多有6粒😬亦都好鮮甜 個汁夠多亦都好濃 幾好味 賣相都不錯😋☕️Piccolo ($40)唔會太苦太甜 岩晒我唔口味Iced chocolate 🍫 ($48)野食質素正常 當然性價比低少少 始終係中環 價錢唔會平喇 又要平又要靚就唔好黎喇!環境的確係幾靚 坐outdoor 位靚好多 幾日系舒服啲😌岩晒打卡 呢啲cafe 是係環境同氣氛🤗打過一次卡先夠了😆
老遠黎到大館呢間打卡熱點cafe
🍓士多啤梨三文治($68)
🏠Between☕️ 《中環》
🍊蜜柑三文治($68)
入面係吉士醬 蜜柑幾甜 比士多啤梨好食
食晒成件都幾膩又肥仔下🥴
北海道海膽偏意粉·紫蘇葉·海苔🍝($258)
😋
☕️Piccolo ($40)
唔會太苦太甜 岩晒我唔口味
Iced chocolate 🍫 ($48)