⭕一直想泥好耐,哩到內外都係用韓國大排檔既style去design🥰👍哩到真係靚到唔捨得走,每行幾步都有唔同既打卡位📸地方靚之餘,食物質素都好好🤪✌️平日泥都唔太多人,可以任你影👌🔻韓式牛肉炒粉絲 $93食韓國野,點可能唔試下炒粉絲,分量都ok嘅,佢可以揀唔同嘅肉類,有雞,有牛,有豬,我哋就揀咗牛🤤粉絲都好q好彈🔻新沙洞炸雞半份-蒜蓉醬油味 $88👍新鮮即叫即炸,食半份都已經好滿足👍🤗每件雞🐔都充滿蒜蓉醬油味,唔夠味嘅話個兜底下面仲有好多醬油,可以可點下再食,件雞做到外脆內軟,仲好juicy💦🔻炸蝦芝士紫菜飯卷 $88紫菜飯卷好足料,每件都有大大隻炸蝦在內,仲有濃厚嘅芝士,夾埋一齊食好滿足🤗🔻秘製辣醬炒魷魚 $168👍食得辣嘅人一定要試下,好好好好好食,我食唔到辣都覺得好正,忍唔住食左幾次😏佢呢個食法好似生菜包嗰種食法,頭先佢係用咗好多泡菜同埋秘製辣醬去炒咗嗰啲魷魚,絕對係韓國既味道,之後再用生菜包住魷魚食🦑生菜可以降低海鮮嗰啲油膩感🥰👍做返個中和🔻午餐抹茶紅豆刨冰 $15刨冰嘅size就適中嘅,兩個女仔都絕對夠食,加上我哋都食咗好多嘢🔻是日冰茶(跟餐) (free)🔻草莓牛奶配蜂巢特飲

🔻韓式牛肉炒粉絲 $93
,有豬,我哋就揀咗牛🤤粉絲都好q好彈

🔻新沙洞炸雞半份-蒜蓉醬油味 $88👍

🔻炸蝦芝士紫菜飯卷 $88

🔻秘製辣醬炒魷魚 $168👍

🔻午餐抹茶紅豆刨冰 $15

🔻是日冰茶(跟餐) (free)

🔻草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份) $88👍
呢個又係絕對一定要試下本身我係極度鍾意食士多啤梨嘅人,叫左佢個草莓牛奶試下,佢草莓牛奶好香滑,草莓不太酸,加上蜂巢,飲起上嚟特別滋潤,仲帶少少甜度,成杯野100分