大角咀 足料越菜 chewallLevel 32019-07-30709 views Follow 朋友住大角咀,帶我吃越南野咖喱、喇沙、海鮮是必食推介於是6點左右到,展開今晚既晚飯聚兩個人叫左兩個主食,一個海洋1.咖喱雞扒配薄餅* 薄餅係咖喱嘅好朋友,點埋咖喱汁好有味*雞扒份量好足料2.海鮮喇沙河粉* 湯底濃郁* 海鮮種類多,有大蝦、墨魚、青口等等*河粉量亦好多3.大粒炒蜆* 大粒 彈口仲叫左兩杯椰汁珍多冰,大杯又鮮渴店舖雖然咖係話好大,但都坐到好多客,落單上菜都快,而且店員都友善,樂意介紹特式菜,下次再試其他!咖喱濃郁 雞扒足料超大粒 好足料海鮮有幾種 湯底濃郁The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare大角咀 足料越菜 越旺美食 https://s.openrice.com/QrKT0ep4r00Report Post Ratings5Taste4Decor4Service4Hygiene5ValueRecommended Dishes咖哩雞扒配薄餅炒蜆海鮮喇沙Date of Visit2019-06-15Dining MethodDine InSpending Per Head$100 (Dinner)