2022-11-23
-泰式豬頸肉 見menu 係用爐上好似係正咁就叫咗,結果真係熱辣辣上枱,配埋酸酸甜甜醬汁,炭燒味更突出。-招牌黃咖喱麵包軟殼蟹個碟好有香港復古特色,望似唔大份,但實習比平時打卡餐廳大份。而且軟殼蟹都多,食落好惹味。-黃咖喱菠蘿炒花甲啲花甲又大又多,而且無沙,食落仲好有彈性,好抵食。如果配比飯就一流啦!-小食拼盤 (小份)蝦餅春卷雞翼雞肉串燒,真心都好好味,CP 值好高。-蟹肉炒粉絲 呢個炒得正常,唔會太濕個款,係我鐘意食個。-泰式酸辣鳳爪沙律沙律好酸好開胃,而且偏辣,鐘意食辣嘅人應該會好愛呢個。不過啲瓜絲有少少苦但啲鳳爪好爽口。-椰青&紅豆冰Ps: 夜晚叫咗咁多野食,又有咖喱蟹又有花甲,仲要係要足料又好食,都係5百幾,CP值好高。而且佢夜晚都有自選套餐仲要包飲品,啲款式都係熱門架,真係好貼心。職員又會幫手睇下點樣叫先平啲,真係好熱心👍🏻。
-泰式豬頸肉
-招牌黃咖喱麵包軟殼蟹
-黃咖喱菠蘿炒花甲
-小食拼盤 (小份)
蝦餅春卷雞翼雞肉串燒,真心都好好味,CP 值好高。
-蟹肉炒粉絲
呢個炒得正常,唔會太濕個款,係我鐘意食個。
-泰式酸辣鳳爪沙律
-椰青&紅豆冰
職員又會幫手睇下點樣叫先平啲,真係好熱心👍🏻。