2021-05-31 53 views
大角咀小店非常之多,而今次嚟咗呢一間食漢堡包嘅小店,佢門面嘅裝修非常簡約,俾人嘅有種清新同年輕嘅感覺。呢度嘅座位唔算多,而空間都非常之細,如果想食嘅話可以早少少過嚟或者外賣都得!漢堡套餐由$63起,當中可以選擇雞肉或者牛肉漢堡,仲有素食嘅漢堡包,非常之貼心。而今次我就試咗佢哋嘅牛油果雞肉醬堡 $78,另外,我配左佢哋嘅粗薯條同樽裝果汁(+$8),牛油果蓉都好多,雞肉都煎到好香脆同好Juicy,漢堡包配有洋蔥、生菜、芝士等。而另外一個就係和風柚子燒汁醬堡$73,配左沙律同薯格(+$6) ,牛肉配柚子汁有另外一番風味,多咗一種清新嘅感覺。除咗呢一啲比較新式嘅漢堡包口味之外,佢哋仲有一啲經典漢堡你哋都可以試吓!