2025-08-12 58 views
今日嚟到大角咀嘅洋食商店,無提前book位,要排隊,好在唔係排好耐,估唔到咁旺。入到去嗰一刻就感覺好有昭和風!木枱同懷舊海報,真係好有feel,啱晒放工同朋友輕鬆聚下!😄試咗佢哋嘅招牌二人壽喜燒!裡面有澳洲M9和牛西冷同埋美國頂級牛頸脊,牛肉鮮嫩得嚇人,搭配甜甜嘅壽喜燒醬,真係每一口都好幸福!🥩✨店員全程幫你煮,根本唔使自己動手,懶人福音呀!跟住就係手打和牛漢堡扒,肉質超級鮮美,咬落去汁水四溢,真係好正!漢堡香氣四溢,食到唔想停,根本無得輸!🍔😍再來試咗唐揚爆谷雞,外脆內嫩,雞肉多汁,味道唔錯,保證食過都想再嚐!🍗🤤而且椒鹽日本魷魚須,鮮香撲鼻,咬落去彈牙,正好配酒,食完仲想再點多一盤!🦑🍶最後來塊巴斯克蛋糕,外脆內軟,奶香味濃得來又唔膩,甜品界嘅完美結尾!🍰😋洋食商店我觉得可以算系高質日式料理,值得一試! 🎉

洋食商店我觉得可以算系高質日式料理,值得一試! 🎉