2021-08-27
今次去左食一間係大角咀既泰國野 個個都話呢間好食 又近我公司 就去左試下 佢位置係大角咀內街 奧運站行5-10分鐘 門面唔算好特別 入邊既擺設同裝修先係重點又有泰國既篤篤做臺 又有拳套波衫 成件事真係以為自己去左泰國咀今次叫左4樣野食 點知我地兩個都差少少食唔晒 佢份量好多好誇 基本上一碟野食預3-4人份量叫左個小食拼盤 都係有春卷呀 蝦餅 串雞 個d 每款兩樣 其實都算多 叫埋兩杯飲品 泰式奶茶同埋珍多冰奶茶係泰國味道 珍多冰就好有椰香味! 叫左個碳烤豬頸肉 呢個係用一個細烤爐上 豬頸肉薄切得黎勁香豬味 一定要食呢個!叫左個咖哩軟蟹多士 咖哩係好香 同平時食開咖哩完全兩樣野 多士勁大個 隻蟹都好大隻 食完呢個都飽晒🥰叫左個濕炒海鮮河粉 佢個醬好濃 好重海鮮香味 河粉係幼河 食落去口感好d 我地叫左4樣野食兩杯飲品 都係500左右 其實3-4人食都好足夠呢間係真心大件夾抵食
奶茶係泰國味道 珍多冰就好有椰香味!
叫左個濕炒海鮮河粉
佢個醬好濃 好重海鮮香味 河粉係幼河 食落去口感好d