2021-08-03 350 views
大角咀出名多野食🤤今次就去左試黃店那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙,成日見到人排哂隊,好在今次都係排左陣就好快有得入去🤪🤪-那個滷排骨便當 $66 (7.5/10)便當一黎到,第一反應就係覺得排骨勁大份🤪🤪排骨肉質唔太鞋,同好入味,重點真係好大舊,而且仲有冬粉🤤台灣便當一定唔可以少左酸菜,撈埋飯食真係一流!-大大棒吉列巨蝦便當(期間限定便當) $68 (7.5/10)好多地方既吉列蝦都係得麵粉無乜蝦肉,但呢到既吉列蝦真係有誠意既,唔會得麵粉,所以好加分🤤蝦肉質都算爽口,加上有d海苔係面更加香,而且便當配菜有焦糖玉子燒,中意食玉子既我表示好興奮😋都唔錯!-整體來講都幾抵食,真係大份夾抵食🤣🤣每個價錢已經贈送左飲品,得閒經過食個lunch都唔錯😌味道方便都ok😋
那個滷排骨便當 $66 (7.5/10)
那個滷排骨便當

-大大棒吉列巨蝦便當(期間限定便當)
大大棒吉列巨蝦便當(期間限定便當)
大大棒吉列巨蝦便當(期間限定便當)

2021-06-20