2017-06-08 242 views
EURO GOGO 其實都唔會好陌生,依家開左好多分店,價錢(特別下午茶)是抵食的,份量又不少,不過荃灣呢間長期爆滿,搵位不是很容易。我就好鍾意食佢既意粉同雞翼,甜品野飲都不錯,差不多試均哂各式既意粉,最鍾情還是香蒜蜆肉意粉,差不多每次都食呢個or肉醬意粉。好少意粉乾身得黎又唔會好硬,當然佢是較硬身的,但個汁真係好好味,好香香草同蒜味,仲會食到少少蜆既鮮味,都有唔少蜆同幾大隻,性價比高!另外個日見佢新出呢個慢煮雞胸沙律配芒果乳酪醬,我本人其實味淡都ok,同埋依家講求健康,值得讚既係份量本身多,樣樣夠,芒果醬配雞胸好fresh,唔會話太多芒果醬所以唔會好肥,有Greek yogurt 配生菜椰菜青瓜車里茄,夠哂健康又不肥膩,所以呢個新款salad我真心幾like。其實上菜都快,唯衛生欠盛。