2019-01-08 84 views
近排天氣凍了,最好就約埋班朋友去食燒烤,喺始創中心附近準備行過旺角,見到呢度有間running燒任食燒肉放題, 好似都幾抵食咁我哋就去試下。頭一轉梗係叫海鮮,包括有大蝦、生蠔、帶子 元貝,全部賣相都好新鮮,而且仲可以無限任叫,真係抵食!原隻生蠔,真係好掂!食得出好新鮮,仲有些海水味!帶子很易熟,兩邊輕輕加熱,已經完全熟透 千祈不要太耐否則會好韌!大蝦相當大隻,入口鮮甜! 肉質十分爽口!熱食方面, 韓式辛辣麵, 真係好好食,麵質爽口,湯底夠辣,滿足我每串味蕾!烤肉方面選擇亦很多, 烤肥牛,雪花牛仔肉 一口牛舌粒,牛柳片等等, 質素都好好。必食推介五花腩,肥膏燒起上來很香,入口油脂很豐富。雖然這裏客人很多,但係每次order,上枱時間都很快!
近排天氣凍了,最好就約埋班朋友去食燒烤,

原隻生蠔,真係好掂!食得出好新鮮,仲有些海水味!

大蝦相當大隻,入口鮮甜! 肉質十分爽口!

必食推介五花腩,肥膏燒起上來很香,入口油脂很豐富。

雖然這裏客人很多,但係每次order,上枱時間都很快!