2022-10-02 36 views
🐽要搵到平靚正既燒肉放題都唔易嫁!呢間CP值幾高,有唔同set唔同價錢可以簡😎。👅極上牛小排海鮮放題 ($398)簡左呢個中價位,有6款牛部位(牛頸脊、牛小排、牛板腱、牛舌、封門柳同壺漬牛肋條)🥩牛小排有油香幾軟淋,牛板腱同牛頸脊肉味幾香濃而且唔韌👍🏻牛肋條個醬汁好入味幾有肉汁,牛舌就有少少難咬🫢仲有豬同雞,雞肉夠鬆軟,豬肉腸點蜜糖食最夾! 海鮮類有7款但係比較平價既種類,有帶子、廣島蠔、墨魚片同青口等等🦪連埋任食既沙律冷盤、小食、野菜、烏冬同飯、甜品、湯同飲品有139樣🤩用手機點野食,野食上得幾快亦唔會點漏單👍🏻小食食左炸芝士年糕同牛油粟米都唔錯,牛油粟米唔夠味,我地自己再落蜜糖同胡椒粉食正好多😆菇類同牛油蘆筍都係必食!有個位幾好係醬料都有11樣可以點黎調味😛甜品食左泡芙、榴槤麻糬、西米椰汁糕同日式麻糬,榴槤麻糬同日式麻糬一定要encore🤤榴槤蓉好香濃,日式麻糬口感Q彈😋最後食埋Movenpick雪糕好滿足!

👅極上牛小排海鮮放題 ($398)