係維園見到有小食亭過嚟八卦一下其實都唔只係小食亭基本小食亭有魚蛋燒賣飲品都幾多選擇,可能附近多工人姐姐休憩所以好多印尼菜 都同時提供下午茶小食雞髀西多薯條我叫左油髀加薯條 40蚊附近好多遊客 所有menu 中英圖片並茂唔係!係印尼菜式 有印尼文無英文食物副相影得清晰 方便遊客港人選擇落order 應該係自家製印尼蝦片油髀炸薯條等左十幾分鐘係collect here 拎著個籌服務員會中英大叫number 又有顯示數字實識拎薯條可能要趕快食先得,俾鼓油浸完另有一番風味炸薯條岩岩新鮮炸起 好味(我唔想講咩好油唷而d肺腑之言,「炸薯條唔油」可以拎去東華表演籌款架!)油髀正常發揮 其實算幾好味有鼓油入味唔太咸 唔太乾 肉算juicy 都正常size 大少少 下午茶嚟講一個中年婦人夠食覺得而道好舒服我住左石屎森林三十幾年有時都想望著綠色植物慢慢享用早餐午餐而道真係提供到回想返日本旅行,我經常都將「公園內園餐廳」、「神社餐廳」及「樹葉間隙漏下的陽光Cafe」放入計劃行程其實而道係枱櫈比較簡單而且隔離好多鴿仔四圍行佢哋唔搞我,我唔理佢地 架(不過唔係人人包容佢地 始終有衞生問題)維園禁煙👏香港幾難得搵

係維園見到有小食亭
過嚟八卦一下

其實都唔只係小食亭
基本小食亭有魚蛋燒賣飲品
都幾多選擇,可能附近多工人姐姐休憩
所以好多印尼菜 都同時提供下午茶小食

油髀炸薯條
等左十幾分鐘
係collect here 拎著個籌
服務員會中英大叫number 又有顯示數字實識拎

薯條可能要趕快食先得,俾鼓油浸完另有一番風味

炸薯條岩岩新鮮炸起 好味

(我唔想講咩好油唷而d肺腑之言,
「炸薯條唔油」可以拎去東華表演籌款架!)

油髀正常發揮 其實算幾好味

有時都想望著綠色植物慢慢享用早餐午餐
而道真係提供到

其實而道係枱櫈比較簡單

而且隔離好多鴿仔四圍行

維園禁煙👏香港幾難得搵到地方戶外食嘢但唔洗驚二手煙?

唔係小食亭甘簡單
但又好當佢係餐廳