2020-12-23 1858 views
呢間咖啡嘅主題就係以科技同咖啡結合埋一齊,就咁聽佢哋個主題都已經非常之吸引,而且入邊嘅裝修都以簡約為主!入到去你會見到有好多唔同嘅人喺度溫書或者做緊嘢,所以非常之適合一啲Work from home又或者想喺度自修嘅人!佢哋嘅餐牌唔係傳統嘅餐牌,而係將佢哋所有嘅飲品同價錢用投影機投影喺牆上,感覺上都幾有趣!而咁啱我去到佢哋同NGO合作緊,搞緊一個marketing campaign,就係你可以選擇捐自己杯咖啡嘅某一個percentage 去果間NGO。我就選擇90%滿嘅Latte,即係將10%嘅價錢捐比呢一間NGO,你買杯咖啡就已經可以做到善事而咖啡味道都唔錯,咖啡本身偏向苦澀味重,而且奶味非常之重,大家有機會都可以嚟試一試!