2023-02-12 7268 views
呢度最出名係麵食, 串燒都好有驚喜, 而且裝修都好有日式居酒屋既感覺, 仲有歌個日本人坐左係我地阻離添🏮雞白湯關東煮🍢($46)年糕福袋, 白蘿蔔, 雞肉, 加少少辣粉, 全部食材都煮到好腍身索曬啲湯汁好正😍 雞白湯好清甜, 一啲都唔味精同油膩超正🤤($48/2)蔥燒牛舌👅兩片厚切牛舌中間夾左一段大蔥, 食落好Juicy同腍身😌廣島蠔豚卷🦪 ($4)第一次食呢個組合相當有驚喜, 半肥瘦既豚肉包住鮮味既蠔, 口感好豐富同埋兩樣食材好夾, 大推🤩本格撈麵🍛($72)肉醬, 紫菜絲, 生蔥, 蒜蓉, 生蛋黃, 同拉麵撈埋一齊食好香蔥既味道, 不過唔算太特別🤭半熟牛肩胛撈麵🐮($98)牛肩胛燒到好腍身好香, 生蛋黃, 蔥, 食落同本格拉麵差唔多, 但係啲牛肉幾出色😉白桃梅酒🍑好濃白桃味一啲都唔似飲緊酒好易入口😚紫蘇葉梅酒🌿好清新同特別既梅酒, 帶微微既紫蘇香好refreshing😉呢度最出名既係虎蝦濃湯麵, 可惜唔食得, 見隔離枱食個汁好橙好濃郁😍 呢間絕對會Encore, 我覺得串燒同一品比麵食出色😎

[一品]
雞白湯關東煮🍢($46)

[串燒]($48/2)
蔥燒牛舌👅
兩片厚切牛舌中間夾左一段大蔥, 食落好Juicy同腍身😌

廣島蠔豚卷🦪 ($4)

[麵食]
本格撈麵🍛($72)

半熟牛肩胛撈麵🐮($98)

[飲品]
白桃梅酒🍑
好濃白桃味一啲都唔似飲緊酒好易入口😚

紫蘇葉梅酒🌿

2023-02-09
$200 (Dinner)