真係大失所望的韓國菜!!!我第一次食醬油蟹竟然俾隻仲未溶雪嘅蟹我地,仲要個飯團過濕口感好奇怪,就算個醬油調味係唔錯都離補唔到。海鮮泡菜煎餅以為唔會難食,點知全餐最唔好食,無咩泡菜之餘又多粉,海鮮得中間啲魷魚,味道又奇怪,我只係食咗一塊就放棄,朋友都驚訝點解咁簡單嘅泡菜煎餅都可以整到咁唔好食。韓式水冷麵調味有點怪,唔會有種食完開胃嘅感覺。辣海鮮魚糕湯只可以講好普通,好似調味粉湯加辣椒粉,入面嘅海鮮份量唔多,唔覺得值$268。仲有個人蔘雞湯,食完所有嘢都未黎,最後同佢講唔想要,但佢話已經整緊,仲都要我地繼續等多十幾分鐘先出到...但我地再一次大失所望,人蔘雞湯無人蔘味,好似濃湯寶雞湯,雞肉鞋口,中間啲糯米料仲係冰...食完成餐真心伏到無得再伏😮‍💨😮‍💨唔知點解咁多人覺得好食IG:cravingforfoodhk
真係大失所望的韓國菜!!!

IG:cravingforfoodhk